Tandlægeklinik i Rødovre

Tandlægeklinik i Rødovre

Damhus Tandlægerne er ejet af tandlægerne Anders Egede Christensen og Jørgen Kolind Knudsen. Anders og Jørgen er to rutinerede tandlæger, der har drevet tandlægeklinik med succes og stor kundetilfredshed gennem mange år.

Et godt valg for dine tænder

Vores mange års erfaring har givet os viden og kompetencer, som kommer vores kunder til gode. Vi arbejder derfor ud fra følgende principper:

  • Forebyggelse er det vigtigste
  • At lave så lidt som muligt, men så meget som nødvendigt

Det er bedre og billigere for patienten at forebygge frem for at helbrede. Derfor er vores dygtige tandplejere nøglebehandlere på vores klinikker, og har altid været det. Vores fokus på det forebyggende har resulteret i, at vi laver markant færre fyldninger, rodbehandlinger og tandudtrækninger end en gennemsnitlig dansk tandlægeklinik. I forhold til den seneste sygesikringsstatistik fra 2022 er tallene at vi laver:

  • 35% færre fyldninger
  • 38% færre tandudtrækninger
  • 62% færre rodbehandlinger

Disse bemærkelsesværdige resultater kan vi dokumentere over en 20-årig periode. På sigt betyder det, at hvis du vælger os som din foretrukne tandlægeklinik, vil du højst sandsynligt spare penge og undgå store tandbehandlinger.

Vi forsøger at ‘lave så lidt som muligt, men så meget som nødvendigt’ – for dine tænders skyld. Jo mindre, man kan bore på en tand i løbet af et langt liv, jo bedre. Tænderne skal følge dig resten af livet, og vi sørger for at passe godt på dem.

Vælg os som din nye tandlægeklinik

Vi er ikke en tandlægekæde. Det betyder, at du får en fast behandler, enten en tandlæge eller tandplejer. Vi tager os god tid, så et behandlingsforløb ikke føles stresset.
Damhus Tandlægerne i Rødovre er en søsterklinik til Tandlægegruppen Rosenhøj beliggende i Hvidovre.