Tandblegning Rødovre

Tandblegning Rødovre

Få et hvidere smil med professionel tandblegning

Alle tandsæt vil med tiden ændre farve – uanset hvor godt du passer på dem. De helt store syndere er vin, kaffe og tobak, men misfarvning er uundgåeligt for alle. Med en tandblegning kan du dog få dit hvide smil tilbage.

Hos Damhus Tandlægerne i Rødovre tilbyder vi professionel tandblegning. Vi har mange års erfaring i at pudse og blege tænder – uanset hvor misfarvede de måtte være. Et tandblegningsforløb hos os starter med indledende undersøgelse, hvor vi gennemgår dine tænder og dit tandkød, for at sikre os at en tandblegning er en forsvarlig og rigtig løsning for dig og dine tænder. Du vil herefter blive udstyret med plastskinner, som du skal sove med om natten.

Efter endt forløb, tjekker vi naturligvis op på at alt er som det skal være, så du trygt kan nyde dit nye hvide smil.

Bestil tid i dag

Få altid en tandlæge til at blege dine tænder

Tandblegning kan både købes hos både erfarne tandlæger og på nettet. Vælger du at købe det på nettet kan du ikke være sikker på indholdet af produktet. Du kan derfor risikerer, at produktet er ulovligt og indeholder stoffer, som kan skade dine tænder. Ved at lade os varetage din tandblegning i Rødovre, er du i trygge hænder og du får ovenikøbet kompetent råd og vejledning.

Sundheds- og Miljøstyrelsen anbefaler at du altid kontakter din tandlæge før du påbegynder tandblegning, også selvom det er med hjemmeblegning.

Hvorfor vælge tandblegning i Rødovre hos en tandlæge?

Professionel tandblegning foregår på samme vis som ved en almindelig hjemmeblegning. Du får dog den nødvendige faglige rådgivning, som ellers mangler når du selv køber et hjemmeblegning produkt på nettet. Ønsker du at have en erfaren tandlæge med på råd når du skal have lavet tandblegning i Rødovre, så tøv ikke med at kontakte os. Vi tjekker vi altid dine tænder og dit tandkød efter, således at vi med sikkerhed ved, at det er sikkert at påbegynde et tandblegningsforløb. Derudover tager vi også et klinisk foto af dine tænder både før og efter behandling. Tandblegning tager typisk omkring 2 uger, hvor du om natten sover med en skinne, og holder i omegnen af 2-4 år.

Book en tid til tandblegning i Rødovre

Ønsker du at få lavet en sikker og professionel tandblegning, kan vi hos Damhus Tandlægerne hjælpe dig. Du er altid velkommen til at ringe til os. Vi sidder klar ved telefonen til at besvare eventuelle spørgsmål og tage imod tidsbestillinger. Ring på telefon 36 70 12 67.