Tandklinik Rødovre

Tandklinik Rødovre

Din lokale tandklinik i Rødovre

Søger du en lokal tandklinik i Rødovre, er du altid velkommen på vores moderne tandklinik, med beliggenhed nær Damhussøen. Her vil du blive mødt at vores hold af erfarne og veluddannede tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, som alle stræber efter at give dig og dine tænder den bedste behandling. Er du ny patient, tager vi os god tid til at lære dig og dine behov at kende. Som patient hos os er det nemlig dig der er i centrum. På den måde kan vi sikre at du får så god en behandling som overhovedet muligt.

Vi tilbyder en række forskellige behandlinger herunder:

Uanset hvilken form for tandbehandling, du har behov for, så kan vi hjælpe dig her hos Damhus Tandlægerne.

Bestil tid i dag

Akut behandling

Er du kommet til skade med dine tænder eller hvis du har tandpine, så skal du hurtigt opsøge en tandlæge. Behovet for akut behandling skyldes som regel smerter. Som din lokale tandklinik i Rødovre, kan vi oftest finde en tid til dig på selve dagen, hvis ikke det er tilfældet, vil du få noget smertelindrende og eventuelt antibiotika. Indtil du kan få en tid, anbefaler vi at du holder dig fra at indtage koldt og varmt mad samt drikke. Derudover anbefaler vi at du holder det berørte område rent med tandbørste og tandtråd.

Bestil en tid hos den lokale tandklinik i Rødovre

Uanset om du har behov for en almindelig tandlæge tid eller en akut tid, så tøv ikke. Kontakt os med det samme, så finder vi en ledig tid til dig. Du kan kontakte os på telefon 36 70 12 67 så besvarer vi dit opkald hurtigst muligt.