Tandpleje Rødovre

Tandpleje Rødovre

Professionel tandpleje i Rødovre

På vores klinik har vi erfarne tandplejere som alle er dygtige og veluddannet. Foruden tandplejebehandling, står vi også klar til at rådgive og vejlede dig i forebyggende tandpleje, således at du i fremtiden selv kan bidrage til at holde dine tænder sunde og raske. Du er derfor i trygge hænder hos os, når du skal have udført tandpleje i Rødovre. Ved almindelig tandpleje undersøger vi blandt andet for:

  • Huller i tænderne
  • Tandkødsbetændelse
  • Plak og tandsten
  • Tjek af fyldninger
  • Og meget mere

Ovenstående er blot et udpluk af ting vi undersøger og behandler når vi udfører tandpleje behandlinger.

Bestil tid i dag

Tandpleje i Rødovre udført af eksperter

Uanset om du søger tandpleje i Rødovre eller andre former for tandbehandlinger, så har vi hos Damhus Tandlægerne den nødvendige ekspertise til at kunne hjælpe dig. På vores klinik har vi et stort fokus på at skabe tryghed for dig som patient. Vi tager os derfor altid ekstra god tid til nye patienter, så vi kan lære dig og dine tænder rigtigt at kende. På den måde ved vi, hvilke ønsker og behov du har til din forestående behandling, og kan derfor give dig den bedst mulige oplevelse.

Har du tandlægeskræk sætter vi ekstra tid af til din behandling, således at du bliver behandlet i rolige og trygge omgivelser. Foruden almindelig tandpleje tilbyder vi også række andre behandlinger som eksempelvis rodbehandling, tandblegning, kroner og broer, behandling af paradentose og lignende.

Bestil en tid til tandpleje i Rødovre

Hvis du ønsker at bestille en tid til tandpleje i Rødovre, så tøv endelig ikke. Kontakt os allerede i dag, så finder vi en ledig tid til dig hurtigst muligt. Du kan kontakte os på telefon 36 70 12 67.